Co sądzicie o walce Adamka? Imo. chłopak długo nie pociągnie w tej wadze teraz mu się udało ale nie wiadomo co będzie dalej. Chyba po golocie dostal skrzydeł ale wydaje mi się że nie na długo...
Napisano 23 sierpień 2010 - 21:46
Będzie dobrze. Ważne, że jest wytrzymały, siłę ciosu i szybkość zawsze można poprawić, ale nikt mu nie wszyje metalowej szczęki do czasu kolejnej walki
Napisano 23 sierpień 2010 - 22:38
Napisano 24 sierpień 2010 - 08:33
Oj, zamiast krakać, pokibicuj Lachowi
Chłopak się stara i dzięki niemu na największych galach boksu wagi ciężkiej znowu mówi się o Polsce ;]
Napisano 24 sierpień 2010 - 10:05
Użytkownik RaptoR dnia 23 sierpień 2010 - 22:38 napisał
Każdy się pcha do wagi ciężkiej po kasę, co nie?
ale potrafilbym to powiedziec publicznie. adamek sie tak pcha bo podobno "chce byc coraz lepszy i szuka nowych trofeow". drugi pudzian,najpierw daja mu kelnerow zeby sie cieszyl jaki fajny jest, a potem dostanie pierwszego lepszego zawodnika i zgon na ringu. wedlug mnie jesli chce zachowac twarz powinien wrocic do swojej wagi, kase na pewno tez ma spora z tego

Napisano 24 sierpień 2010 - 11:47
Ale nie taką.
Gdyby ktoś chciał być lepszy, to by pozostał w amatorce, zawodostwo to wyłącznie kasa, sława i dupy ;]
Gdyby ktoś chciał być lepszy, to by pozostał w amatorce, zawodostwo to wyłącznie kasa, sława i dupy ;]
Napisano 24 sierpień 2010 - 11:59
Użytkownik RaptoR dnia 24 sierpień 2010 - 11:47 napisał
Ale nie taką.
Prawda jest taka, że póki co (jak już wcześniej wspominano) walczy z kelnerami. Powalił Gołote, ale bądźmy poważni - to już nie ten Andrzej, z Gołotą w formie nie miałby najmniejszych szans. Prócz Gołoty miał jeszcze kilku kelnerów i na tym koniec. Kliczko? Poza jego zasięgiem, ale jeśli uważa się za kozaka, niech stoczy jeszcze jedną walke i wywie Haye'a(nie wiem czy tak sie pisze), ostatniego pogromce Walujewa. Obaj mają podobny styl walki, podobne warunki - niech walczy z mistrzem świata, a nie jakimś kelnerem.
Przypomnij sobie jak się tu wychowałeś, jak z nauczycielami w chuja grałeś.
Napisano 02 wrzesień 2010 - 22:44
Następną walkę będzie mieć z w listopadzie lub w grudniu.
Wladimir Klitschko -przewyższa adamka warunkami i potężnym ciosem
Vitali Klitschko-warunki i siła ciosu
David Haye-może nie ma granitowej szczęki ale za co mocny cios
Trudno będzie Adamkowi im dorównać ale zobaczymy jak będzie.Sercem jestem za polakiem.
Wladimir Klitschko -przewyższa adamka warunkami i potężnym ciosem
Vitali Klitschko-warunki i siła ciosu
David Haye-może nie ma granitowej szczęki ale za co mocny cios
Trudno będzie Adamkowi im dorównać ale zobaczymy jak będzie.Sercem jestem za polakiem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Do góry