Pytanko co do monarchy
Rozpoczęty przez Tasiek, 28 lip 2010 10:55
31 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 lipca 2010 - 11:40
Jak już powiedział Kolega wyżej, wybór masz "olbrzymi". Ale wezmę to pod innym kryterium... Czym grasz? Czy Masz duże zasoby pieniężne? Czy to będzie monarcha dla Ciebie, czy na handel? Np. Jeśli grasz soską to spirit, jeśli jestes bogaty to pheonix.... Jeśli na handel to pheonix w takiej monarszy... To całkiem dobra sumka jeśli się nie mylę, a spirit musiał by Ci wyjść dość mocny by się nadawał na handel.
Przysłałeś akurat to uzupełnienie gdy pisałem post.... Ducha oczywiście że się w niej opłaca, sama taka monarcha to na jsp całkiem ładny zarobek, za czystą musiałem dać 10 fg, to co dopiero za 14 ed dostaniesz... Wiesz powiem szczerze, nawet nie rób sox tylko pchnij tak.
Przysłałeś akurat to uzupełnienie gdy pisałem post.... Ducha oczywiście że się w niej opłaca, sama taka monarcha to na jsp całkiem ładny zarobek, za czystą musiałem dać 10 fg, to co dopiero za 14 ed dostaniesz... Wiesz powiem szczerze, nawet nie rób sox tylko pchnij tak.
Napisano 30 lipca 2010 - 15:51
Oj na razie są potwornie drogie... Jah po 33 fg najtaniej widziałem lo coś koło 10 o ile dobrze pamiętam, vex-y po 6. Czyli 55 fg. To dość dużo jak na początkującego usera.
Napisano 30 lipca 2010 - 21:15
Nic... Możesz spróbować 1 runa Tal + 1 runa Amn + 1 Doskonały Rubin + monarcha, jeśli wyjdzie Ci trzy sox to zrobić w niej Sanktuarium (Sanctuary). Jeśli wyjdzie dwa to splendor. Lecz jeśli wydzie cztery to raczej do niczego się nie nada.
Napisano 30 lipca 2010 - 23:36
Fakt... Nie ma choćby dodatku do skillów i fcr, ale jednak na duele akurat. Zresztą, gdy tylko będe miał okazje. Zobaczę czy nie jest w stanie uzupełnić ekwipunku takiego gracza pvp.
Napisano 31 lipca 2010 - 12:36
w sumie racja... dzięki za pomoc , i prosze o free bumpy ;] http://forums.d2jsp....&o=0#p310340931
edit:
ten cennik co jest na jsp to obecny cennik?
edit:
ten cennik co jest na jsp to obecny cennik?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych