Zobaczymy :D a ja bym jeszcze wrzucił paladyna też dobra postaci do zabaw tego typu
Nowy Turniej-Super Six Oazowy
Napisano 24 lipiec 2010 - 13:29
ale jesli ogarnie moc to po zabawie
Napisano 24 lipiec 2010 - 13:42
kurde obmyślę jakoś te wszystkie zasady mam dzisiaj czas to zobaczę co i jak jak macie jakieś ciekawe pomysły piszcie do mnie pm i jakoś to zrobimy
ale szukam drugiego sędziego
kogoś kto by to wszystko rozpisał tzn rozpiskę walk itd
i grafika
ale szukam drugiego sędziego
kogoś kto by to wszystko rozpisał tzn rozpiskę walk itd
i grafika
Napisano 28 lipiec 2010 - 23:12
I mam jedno pytanie natury technicznej, czaszki dozwolone? Jeśli tak wybieram swój magiczny bulid "SkuBar"
.
„Byłem, kim jesteś, jestem, kim będziesz.” Acc: Pawlow_back2
"Spokojnie" zabijam sobie diablo , wykonując zadanie... Diablo już prawie martwy, ni z gruchy, ni pietruchy, jak mnie z gry nie wypierdzieli :D... Jednak diablo mi zaliczyło.
"Spokojnie" zabijam sobie diablo , wykonując zadanie... Diablo już prawie martwy, ni z gruchy, ni pietruchy, jak mnie z gry nie wypierdzieli :D... Jednak diablo mi zaliczyło.
Napisano 01 sierpień 2010 - 09:41
Nie może być takich rzeczy,które ładują Ci życie..
Napisano 01 sierpień 2010 - 14:16
Nie do zbroji... Do tarczy
.
„Byłem, kim jesteś, jestem, kim będziesz.” Acc: Pawlow_back2

Pomoc

Kanał RSS
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Promote to Article