postac dla tych co lubia pograc i lubia amke, bedzie bardzo tanio a skutecznie
wiec zaczynamy
staty:
- sila 108 pkt z rzeczami pod matroni luk
- zycie tak by miec go ok 900-1k
- reszta zrecznosc dla dmg co oznacza ze bedzie miala ok 500
- energia ofc nic
skille:
drzewko luku i kuszy
- wymiatanie max - dlaczego wymiatanie? bo potrzeba duzo siac strzalami, duzo i w miare szybko i do wszystkich, dlaczego nie strzal seryjny? nie wiem, moze dlatego ze wymiatanie jest bardziej widowiskowe dla mnie, ma jeszcze jedna zalete - informuje gdzie sa przeciwnicy jak nawet sa poza ekranem
drzewko um. pasywnych i magii
- uderzenie krytyczne max dla podwojnych fizycznych obrazen
- penetracja max dla ar
- przebijanie 1 (ok 70% z rzeczami do poziomu)
- unik 1 pkt na dojscie
- omijanie i odskok mniej wiecej po rowno punktow co zostalo (mam 69% na omijanie i 59% na oskok) najbardziej zagrazaja nam ataki z dystansu wiec tak bedzie najlepiej ale o tym za chwile
nie ma sensu stosowac jakis tam walkirii i innych glupot
itemki:
luk - cel lysandra - przerobiony na matroni luk - w dziurke runka shael lub jak ktos ma ed/ias oprawiony klejnot (jak komus nie szkoda xD)
helm - czako, w dziurke doskonaly szmaragd lub jakis ed/dex klejnot
amulet - skarabeusz atmy - dla klatwy zwiekszenie obrazen - tak siejemy strzalami ze amp jest co chwile i bardzo latwo zabic wszystkie potworki, nie ma tez problemu z tymi niewrazliwymi na ataki fizyczne a takie sie zdarzaja na diarunach
zbroja - rw lwie serce - a to dlatego ze to jest stat rw - oszczedzamy 25 str, dostajemy 15 dex 20 vita, 50 life 30@res i 20 ed
rekawice - obowizkowo craft z odrzutem, zbierajmy poprostu doskolane szafiry i runki ort i powoli zcraftujemy sobie cos fajnego - ja mam 2 passive+20ias+kb - dzieki nim nic do nas nie jest w stanie dojsc
piersciwenie : raven dla dex + ar + cbf a drugi to craft z ll+life
pasek - brzytwoogon - dla 15 dex + 10 max dmg + przebijanie (33% co razem ze skillem da nam 100 % na przebicie wroga)
buty - zarowno gobliny ja i gore sie rownie dobrze sprawdzaja
plecak - torch (sami robimy gry wiec sral pies ze walimy ciagle sztorma, jak sie komu nie podoba to niech spada xD - na obcych grach jestem grzeczny i nie bije poprostu), talizmany max/ar (nie mam ani jednego perf typu 10/7x lub 3/20/20) talizmany do res, tralizmany do life, jak kogos stac anni, napewno wyprowadzamy resy na plus
swith - ja nosze strzaly bo zapominam o nich ciagle xD ale cta + tarcza 1 do all by sie napewno przydalo
merc
aura moc - ubrany w rzeczy zeby przezywal, merc najczesciej smiesznie biega za potworkami bo ciagle odsuwamy je przez kb wiec nie musi miec extra wyposazenia, wystarczy nam jego aura
osiagi
600-2.5 k dmg
900+ life
13 k ar
400 mana
100 % na przebicia wroga (wiec jeszcze wiecej ampow)
gra
co tu duzo pisac, dzieki rekawicom roztawiamy potworki po kontach i wyzynamy, dzieki amuletowi i uderzeniu krytycznemu nie trwa to wieki zeby ich wyrznac, bicie diablo trwa ok 15-30 sec tu wlasnie przydaje sie sie cb z butow - sprawdzalem jest roznica z cb i bez niego
bez krytyki (zbytniej) prosze xD

napisalem w zlym dziale ofc, prosze o przeniesienie do strategii