Skocz do zawartości

Barbarzyńca...POMOCY !!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

Guest_michcio121_*

Guest_michcio121_*
  • Gość
POMOCY...Tworze barbarzyńce na Singlu który ma używać miecza i tarczy. Planuje uzywać koncentracji i berserkera i takze okrzyku i rozkazów.Mam jeden problem. Nie wiem ile mam przeznaczyć punktów do siły i zręczności przy takim barbarzyńcy . Prosze o POmoc w najblizszym czasie[glow=cyan][/glow][glow=orange][/glow] :) :?:

Guest_BGRAD_*

Guest_BGRAD_*
  • Gość
Wszystko zależy od sprzętu jaki zamierzasz uzywać. Zręcznosci i siły dawaj tyle ile, bedzie wymagało Twoje wyposażenie. W mane nie awrto inwestowac ( bedziesz ją miał z itemów ), wiec jeśli beziesz miał wystarczajaco punktów w siłe i zrecnzości wszystko ąłduj w żywotnosc.

Guest_michcio121_*

Guest_michcio121_*
  • Gość
Łatwo powiedziec..kiedy ja nie wiem jaki sprzęt będe miał . I chciałbym pakować tak uniwersalnie,,,,, ale wlasnie tak zeby starczylo na to co zwykle sie nosi i zeby nie bylo za duzo tego.. H E L P

Guest_BGRAD_*

Guest_BGRAD_*
  • Gość
Pierw wybiera sie konkretny sprzet. Jesli to tkai barb na tarcze i meicz to w siłę i zrecznosć łąduje sie pod staty tego. JAko tarcze polecam storna, a miecz to dziada lub cb botd. PAmietaj o tym, ze jaeśli jakaś cześc sprzętu bezie Ci dodawać siły to uwzgldnij to w planach.

Guest_najm_*

Guest_najm_*
  • Gość
Ale on chce grac na singlu ..

A BG tego nie rozumie...

Guest_FeniX_*

Guest_FeniX_*
  • Gość
Ja osobiście odradzam ci gry barbem, bo na hellu będziesz się BARDZO wkurzał.

Guest_Kraal-Gaff_*

Guest_Kraal-Gaff_*
  • Gość
[shadow=darkred][/shadow]Ja również odradzam Ci gre z tarczą. Jeśli chcesz grać z tarczą to graj Palladynem. Gram Babarianem na 84 poziomie i ze swojego doświadczenia moge Ci powiedzieć że najlepiej gra się Barbażyńcą z 2 bardzo szybkimi brońmi. Dodawaj dużo do szału bitewnego i trąby powietrznej. Później wszystko zależy od szczęścia tzn. od tego co Ci będzie wypadać z potworów. Rób jak uwarzasz ale grę z tarczą Ci odradzam. 3m sie :wink:

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170
Traba zadaje damage tylko z broni trzymanej w lewej rece, wiec trzymanie dwoch broni i uzywanie traby calkowicie mija sie z celem ;]

Guest_Maloli_*

Guest_Maloli_*
  • Gość
barba z tarczą robi się pod pvp na bn ><
na singlu barba najlepiej zrobić na maule

BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn
Trąba jest dobra. Jak masz np. martel de fel (czy jakos tak) lub jakąś inną dobrą broń , i masz wyssanie życia za każde trafienie, to fajnie sie robi trombe. Jest nawet nie zła,
a jak chcesz grać z tarczą to graj paladynem :twisted:

Guest_eurynomos_*

Guest_eurynomos_*
  • Gość
zrecznosc i sila tylko pod itemy. czesciowo sie zgodze co do sily. nie jest barbowi potrzebny jej nadmiar. ale zrecznosc barbie bron/tarcza daje sie owniez pod blok. moim skromnym zdaniem fizol co niema perf bloku to postac skopana. blok to jedna z podstawowyh czesci bulidu postai trzymajacej tarcze i klepiacyh ramie w ramie a nie z dystansu.

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170
Problem tylko, jak sie uzywa broni dwurecznej, to ciezko jest robic blok :roll:

Guest_eurynomos_*

Guest_eurynomos_*
  • Gość

Cytat

POMOCY...Tworze barbarzyńce na Singlu [shadow=red]który ma używać miecza i tarczy[/shadow].[glow=cyan][/glow][glow=orange][/glow] :) :?:

oto moja odpowiedz na twoj post :-) autor tematu z gory zaklada ze ma to byc tarcza i miecz. a ja odpowiaam ze dex w takim bulidzie jest wazny. jesli masz bron 2 reczna dex tez jest wazny bo daje postaci Ar

Guest_pyton90_*

Guest_pyton90_*
  • Gość
Daj jak najwięcej w ręcznośc o ona daje ci skuteczność ataku ale nie zapomniaj o sile bo inaczej nie bedziesz mógł nosic jak fajnych mieczy i tarczy . Ja tam ulepszam cały czas zręcznośc i nik mi nie pockakuje !!

cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Location3. planeta od slonca
  • Konto D2 nicram
a jakbym sie bil w trist babem to lepiej miec 2x botd czy botd i jakas tarcza (moze feniks albo cos innego)???
i jeszcze jedno najlepsze dla bab jest botd czy co??

Guest_konni_*

Guest_konni_*
  • Gość
wejdz na stronke http://diablo.mocny....yki,barb,a.html
i przeczytaj .... Tam gośc który jest na 99 lev opowiada jak on to robi po kolei!!

[ Dodano: 2005-10-14, 13:22 ]
Wejdz na stronke http://diablo.mocny....yki,barb,a.html Tam koleś na 99 lev opowiada o tym jak to on robił po kolei
:twisted: :D

Guest_zlociutki_*

Guest_zlociutki_*
  • Gość
omg ale zes mu dal linka barb 170 vit omg co to ma byc zart czy co ???

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych