Więc tak pomyślałem sobie ,że można by w następnym tygodniu . Zorganizować ut expa. Myśle o weekendzie. Sobota i niedziela w godzinach wieczornych [ ale one jeszcze do ustalenia jak i dzień zresztą] . Chce ,żeby to nam wypaliło i trochę mobilizacji ;]
Co do key seta , ja mam kilka kluczy ale nie caly set jeszcze mogę dozbierać ale każdy kto ma coś to można zrzucić i nam na organki będzie. Do zbierania się jakiegoś smittera ogarnie.
Lista:
Potrzebne dwóch hammerów, i bonera [<- co do tego nie koniecznie bo ut expa da się ustawić i bez niego ;] Więc dla nich zarezerwujmy już 3 miejsca.
1.kowal2300 - hammer / leech [ acc kowal2302]
2.XiBi_I -hammer [acc
3. BakaX - boner [acc
4. michal_2589 [ acc michal_2589 i michal_x1] <- wpiszę się poleechuje hamerem, ale nie wiem czy będę do końca leechował bo może wyexpie sobie go w trakcie tygodnia więc jak podbije to się też mogę zmienić i pokręcic jak by co. // leech
5. Kugi - boner/ leech [ acc nightmare0pl ]
6. Matix - ? - [Acc: Matix666, Evilguitar
7.Ryba - hammer / leecher [ acc rybkastein]
8.konmen - leech [ acc ajron66]
Zgłaszać się kto będzie leechował i kto nie , tylko żeby tak nie było jak wtedy ze same leechy będą. Pozmieniamy się jak by co. Pisac odrazu swoje ACC na BN !!
I napisać kto by pomógł organy zbierać i dorzucił by się do key seta w razie czego. Chyba ,że ktos ma cały. Oczywiście troche jego, ale to już każdy wie.
Poprostu miłe expienie ;] Wcześniej się sprawdzi grę zeby bugów nie było.
Sorka za literówki.
Jak zły dział proszę przenieść.
yoo