Po kilku latach grania na BN doszedłem do wniosku że chętnie zajął bym się sposobem grania zwanym PvP
PvP pomocy :D
Napisano 03 września 2009 - 13:07
Po kilku latach grania na BN doszedłem do wniosku że chętnie zajął bym się sposobem grania zwanym PvP
Napisano 03 września 2009 - 18:19
Shako Ber
Enigma Dusk/Mp
Verdunngo 15 dr Koniecznie!!
Draki ale lepiej glove 20 ias 13+ str 13+ dex fajne mody jakieś
Shadowdancers 20+dex albo ww
Mara albo 3 pc 100 life
Grief ba random
Zaka Up ber
Stuff może wypchać scs 20 life a jak cię nie stać to 18 life
Napisano 05 września 2009 - 14:48
trapka sucks - chowa sie za trapami, i wali mb, wielkie mi pvp
hammer - dobry ale trzeba dobrze opanowac kotkeye. i trudno zabija sie casterow, zato najlepsza postac vs male ;p
smit - n/c
soski - gralem tylko fire i light ale ogolnie malo hp, musi polegac na manie, jesli chcesz grac lame, mozesz leczyc mane bo i tak tego nie widac, ale ogolnie slaba w pvp
moje propozycje:
jesli pcl - dudu ele (tylko on moze eni uzywac ;/)
jesli free to nec bone, zakladasz eni, latasz po mapce, puszczasz duszki, a z dmg 5k magic raczej szybko zabijesz oppa.
co do reszty buildow: nie mam pojecia. nie wypowiadam sie z glowy, bo nigdy nimi nie gralem. jak ktos cos wie lepiej to niech napisze
Napisano 05 września 2009 - 18:14
Napisano 05 września 2009 - 20:22
kazdy powie inaczej, zalezy co kto lubi. nie pisz tele do moba bo to pvp ma bycco do trapki sucks to sie nie zgodze jak ktos gra dynamicznie tj. tele do moba trapa tele trapa to jest bardzo dynamiczna postac tylko straszliwie droga kilka kilo fg w zaleznosci od fantazjii:D
albo inny przyklad: zabij ww barbem auradina (bugged aura lvl) - co prawda zabronione ale i tak lame
swietny wybor ;p ele to kozak ;p jedyna postac ktora w pcl moze uzywac enipo namyślę doszedłem do wniosku że może sobie polatam dudu ele bo paladynem za dużo w życiu grałem necro też w miare opanowałem może pora drutem polatać
Jakieś nowe doświadczenia. A jakie są sposoby wkręcenia się w jakąś ekipę pvp która głównie się tym zajmuje ??? Bardzo by to mi pomogło w zdobyciu większego doświadczenia
wiadomo narazie polatam na normalnych duelkach
ostatnio byl pomysl tu na forum o zrobieniu klanu ale cos chyba im nie wypalilo ^^
mozesz spotkac kogos w grze, popytaj sie, albo szukaj na konkurencujnych stronkach. nie podaje linkow ale chyba znajdziesz sam jakies forum o d2
<wow jestem łowcą> haha
Napisano 05 września 2009 - 20:37
Barba trudno opanować,ale można się też pobawić w wymienianie eq itd.Więcej zabawy ^^
Im droższa postać tym lepiej nią w sumie grać(takie moje zdanie,żeby nie było).
Napisano 05 września 2009 - 22:11
jesli chodzi o skille to nie ma nic zmiennego: huragan, tornado, synergia, duszek, zbroja max. reszta w gryzli+dojscie
a eq? musisz pamietac o progu fcr (99 lub 163) - osobiscie polecam 99. zalezy tez jakie masz fundusze na niego, ale ogolnie nie jest on drogi. ja smigalem na wizzy,spirit mon(moze byc random, masz 6 pkt fcr luzu), shako, eni dusk, arach, frostburn, ww, 2bk, mara, cta/spirit switch. osiaga prog 99 fcr, nie ma max bloku, ma max res. ale mozna tez shako zmienic na grzywe jalala, bk na soje, mare na 3 ele amu + life, frosty na jakies rare glovy z str i lifem, wizzy na hoto... ale to co MUSI miec ele dudu to eni i spirit
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych