Skocz do zawartości

Zdjęcie

Premiera D3

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 24 lipca 2009 - 22:01

Muehehe.... ! Jak chyba wszyscy czekam z niecierpliwością na tą premierę... Pamiętam, że w jednym tego rocznym numerze czasopisma Cklic! było o tym napisane, trzecia          odsłona diabełka ma sie ukazać na przełomie 2009 / 2010 ; / jak na razie jest to odległa  data.
Po setkach obejrzanych screenow filmików na Youtube.pl , trailerów, mam nadzieje że premiera nie opuźni się,a może nawet zaskoczy przedwcześnie.
    Pozostaje jednak pytanie: Czy po rozpakowaniu i zainstalowaniu D3, " zapomnisz o pocczciwej dwójce ? "

Ja osobiście nie mam pojęcia, pożyjemy zobaczymy. Musze najpierw stworzyć chara w D3 i przejść nim 1/2 gry co najmniej. Ale na pewno będę od czasu do czasu zaglądał do tego konta

A jak inni ?

:P nie wiem czy nie odkopuje jakiegoś old topicu.

#2 Elfisher

Elfisher

★★★★★

• Moderator
  • 2 524 postów
  • d2jsp Elfisher

Napisano 24 lipca 2009 - 22:18

a ja powiem tak: jesli trzeba to niech przedluza nawet o rok. nic nam sie nie stanie, tyle czekalismy to mozemy jeszcze troche. ale niech to bedzie gra tak dopracowana i dobra jak d2. popatrzcie ile lat juz minelo, a ludzie z calego swiata dalej w to graja. mam nadzieje ze sie postaraja i nie wyjdzie to jakas kicha...

#3 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 24 lipca 2009 - 22:28

Chciał bym aby wyszło ono w 2009 roku ponieważ :
- diablo 1 wyszło w 1989 roku ( 20 lat temu )
- diablo 2 wyszło w 1999 roku (10 lat temu )
- było by naprawdę fajnie a nawet zajebi.... gdyby wyszło w 2009, chyba czaisz co 10 lat nowa część ; )

Blliz zarobił na tej gierce miliony papierów, wyobrażasz sobie sumę jaką zarobi na 3-ciej części ? MASAKRA !!!

#4 NuterX

NuterX
  • Użytkownik
  • 341 postów
  • LocationOlsztyn
  • d2jsp NuterX

Napisano 25 lipca 2009 - 00:49

elf.... o jakosc gry Blizza nie musisz sie martwic - Oni wiedza co robia, wydaja malo gier - ale jak cos puszcza w obieg to zawsze jest to strzal w 10. Jelsi chodzi o sama date premiery to raczej jeszcze troche na nia poczekamy ;)

#5 kowal2300

kowal2300
  • Użytkownik
  • 315 postów
  • GG 9913033
  • LocationSkierniewice
  • d2jsp kowal2300
  • Konto D2 kowal2303
  • Battle.Tag: kowal2300#2173

Napisano 25 lipca 2009 - 08:04

"Blliz zarobił na tej gierce miliony papierów, wyobrażasz sobie sumę jaką zarobi na 3-ciej części ? MASAKRA !!!"

imo duzo wiecej zarobil na wowie, prepaidach i sprzedawaniu golda / lvling service in game

"- Oni wiedza co robia, wydaja malo gier - ale jak cos puszcza w obieg to zawsze jest to strzal w 10."
tez mi sie tak wydawalo do czasu, az zajeli sie wowem, maszynka do robienia $$, ktora bardzo szybko sie rozkrecila. Aby podtrzymac krecacy sie interes musza teraz skupic sie bardziej na marketingu (ulatwic, wybajerzyc, dodac wiecej kosmosu, efektow specjalnych) niz na klimacie. 5 graczy odejdzie ze wzgledu na brak klimatu, 200 dzieci zacznie grac, bo 'fajnie sie miecz swieci'..

#6 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 25 lipca 2009 - 10:11

Ja mogę czekać nawet 2 lata, nie śpieszy mi się. Jeszcze nie wiem czy będę grał, ponieważ nie wiem jakie będą wymagania. Jeśli będą wysokie to nawet jej nie kupię ponieważ, trzeba będzie kupić nowy sprzęt itp. a nie każde go jest na to stać. Gdzieś czytałem, że Blliz ma dostosować wymagania gry, dla osób które miały sprzęt pod D2 albo WoW'a, ale nie chcę mi się w to wierzyć... xD

#7 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 25 lipca 2009 - 15:04

Gdzieś czytałem, że Blliz ma dostosować wymagania gry, dla osób które miały sprzęt pod D2 albo WoW'a,

no rozpietosc to ty masz stary  d2 porownywac do wow  spoko  na sprzecie na ktorym d2 hula wow nawet napisow poczatkowych nie odpali  lol 

#8 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 25 lipca 2009 - 15:09

Razor :P ja też, nie mam zamiaru wymieniać blaszaka :P Ale powiedz mi, przecież ta gierka nie ma prawa mieć TAAAK potężnych wymagań :P Co najwyżej potrzeba będzie od chuja ramu i miejsca na HDD. Ale to moja teza...
Kowal co do tego miecza to może tak być... i myślę, że postacie używające magii w grze będa bardziej grywalne od popularnych " killerow " . Chyba każdy widział już czary które będą dostępne. I chyba nikt mi nie powie że nie są zajebiste...

#9 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 25 lipca 2009 - 15:42

Może, żle napisałem, ale chodziło mi o to, że wymagania mają być podobne do wow'a albo d2. Ale i ty też nie masz racji mam kompa który nie jest gozu ale wow na low detal mi chodził spokojnie...

#10 kowal2300

kowal2300
  • Użytkownik
  • 315 postów
  • GG 9913033
  • LocationSkierniewice
  • d2jsp kowal2300
  • Konto D2 kowal2303
  • Battle.Tag: kowal2300#2173

Napisano 25 lipca 2009 - 20:11

Kowal co do tego miecza to może tak być... i myślę, że postacie używające magii w grze będa bardziej grywalne od popularnych " killerow " . Chyba każdy widział już czary które będą dostępne. I chyba nikt mi nie powie że nie są zajebiste...

nie zrozumielismy sie do konca, nie chodzilo mi o postacie magiczne / walczace mele, ale o itemy z pretbc, ktore byly ladniejsze od tych tbc (pod wzgledem klimatu), ale te z tbc (wiec pewnie i z wotlka) swiecily jeszcze bardziej.. ;D

kiedys liczyl sie klimat i grywalnosc, bo grafika byla taka sama w kazdej grze. Dzisiaj o tym zapomniano i nadrabia sie efektami wizualnymi. Porownajcie sobie mortal kombat 1-3 + trylogy a mk 4 (to w 3d). Niby te stare sa 'gorsze', ale grywalnoscia przewyzszaja niejeden nowy tytul.

Rynek gier sie upraszcza, obarczam odpowiedzialnoscia za to graczy. Jaki popyt, taka podaz. Najstarsze prawo rynku. Kiedys smigales w prince of persia 2d czy pacmana, teraz na takie gry uzytkownik komputera (moze lepiej napisac gracz) nie spojrzy wcale, bo grafika nie taka. O klimacie sie nie mysli, stara sie to zastapic efektami wizualnymi.

#11 asdfsdtre

asdfsdtre
  • Użytkownik
  • 631 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 21:03

Gdzieś czytałem, że Blliz ma dostosować wymagania gry, dla osób które miały sprzęt pod D2 albo WoW'a,

no rozpietosc to ty masz stary  d2 porownywac do wow  spoko  na sprzecie na ktorym d2 hula wow nawet napisow poczatkowych nie odpali  lol 

hmm jesli o to chodzi  to ja sie nie zgodze mam diableka i wow'a i obie gry mi lataja spokojnie a mam jak to kumple  w war3 mowia drewnianego kompa  tj procek 1,7 512 ram grafa 100 + jakas stara i wow lata o dziwo bez lagow , ale wiadomo w sw sie zacina w ogri tez na bg czasami  wiec jesli ma byc pod takie wymagania to sie ciesze :P 
a propo w d3 podobno ma abonament byc wiec raczej nie pogram a jesli nie i wymagania tez beda niezle to sobie poszaleje a jak nie to poczekam za rok nowy komp i jazda :P

#12 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 29 lipca 2009 - 19:57

CO ?! abonament ?! Aaa....
Wszystko tylko nie abonament. ;( nie stać mnie... || Następna maszynka do robienia $$$ kowal2300. A tak w ogóle to Blizz jest prywatną firma ?? o_O raczej tak, wyobrażacie sobie ile ten ktoś ma kasy ?!

#13 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 29 lipca 2009 - 20:10

Zalety abonamentu: Brak duperów
Wady: Nie każdego jest stać!!

#14 asdfsdtre

asdfsdtre
  • Użytkownik
  • 631 postów

Napisano 30 lipca 2009 - 12:44

duperzy boty etc etc zawsze byli i beda ... nic ich nie powstrzyma niestety ;/

#15 Guest_Wilk Chaosu_*

Guest_Wilk Chaosu_*
  • Gość

Napisano 30 lipca 2009 - 14:26

zawsze byli sa i beda tacy co ida na latwizne ;p
No ale coz ;p życie ;)

#16 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 30 lipca 2009 - 19:38

Szczerze ja do botów nic nie mam. Wiadomo spam boty i mnie wpieniają, ale na brs czy dr to nie mam nic do tego.

#17 RzuF

RzuF
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 30 lipca 2009 - 23:30

Niepodoba mi sie juz 3 wersja necro.... Warlock z Wowa calkiem ok , ale ten (witch doctor) to juz mieszanka bez kszty innowacji , aflikcje , groza , pety , ciagle to samo.

#18 BakaX

BakaX
  • Użytkownik
  • 1 140 postów
  • GG 12783040
  • LocationPolice
  • d2jsp BakaX
  • Konto D2 NLD - BakaX

Napisano 01 sierpnia 2009 - 06:55

co do dupperow to oczywiste, Ale... zdarza sie niestety, ja niegdy jeszcze dupped hr nie kupilem to raczej moj fart :P

#19 Opes

Opes

Lld Sekcja

• Moderator
  • 2 422 postów
  • GG 9119768
  • LocationPno
  • d2jsp Opes
  • Konto D2 Scire-Fectum
  • Battle.Tag: Opes#2640

Napisano 11 lutego 2012 - 15:08

Dołączona grafika

Dołączona grafika

www.gfxon.pl Grafika dla ciebie!

#20 DeadMan Walking

DeadMan Walking
  • Użytkownik
  • 507 postów
  • GG 10490098
  • LocationGdańsk
  • d2jsp sharki18
  • Konto D2 vsx-kapitani
  • Battle.Tag: moongroow#2927

Napisano 11 lutego 2012 - 15:26

cala prawda o premierze d3 xD zawarta w 1 obrazku :D opes ty to masz zdolnosci do skracania wszystkiego widze xD

Dołączona grafika

Dołączona grafika

19-0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych