Kowal co do tego miecza to może tak być... i myślę, że postacie używające magii w grze będa bardziej grywalne od popularnych " killerow " . Chyba każdy widział już czary które będą dostępne. I chyba nikt mi nie powie że nie są zajebiste...
nie zrozumielismy sie do konca, nie chodzilo mi o postacie magiczne / walczace mele, ale o itemy z pretbc, ktore byly ladniejsze od tych tbc (pod wzgledem klimatu), ale te z tbc (wiec pewnie i z wotlka) swiecily jeszcze bardziej.. ;D
kiedys liczyl sie klimat i grywalnosc, bo grafika byla taka sama w kazdej grze. Dzisiaj o tym zapomniano i nadrabia sie efektami wizualnymi. Porownajcie sobie mortal kombat 1-3 + trylogy a mk 4 (to w 3d). Niby te stare sa 'gorsze', ale grywalnoscia przewyzszaja niejeden nowy tytul.
Rynek gier sie upraszcza, obarczam odpowiedzialnoscia za to graczy. Jaki popyt, taka podaz. Najstarsze prawo rynku. Kiedys smigales w prince of persia 2d czy pacmana, teraz na takie gry uzytkownik komputera (moze lepiej napisac gracz) nie spojrzy wcale, bo grafika nie taka. O klimacie sie nie mysli, stara sie to zastapic efektami wizualnymi.