Konsole xD
Napisano 19 czerwca 2009 - 14:09
PS3 nie gralem wiec nie oceniam czy lepsza czy gorsza xD GTA 4 ma dodatek tylko na x360.... microsoft wybulil 50 mln na 2 dodatki do niej xD
- nie lubie GTA w ogole, nudza mnie xP
A z czasopism o konsolach to polecam PSX extreme ^^
Napisano 19 czerwca 2009 - 15:17
e:/ Czytałem, że GoW 3 wyjdzie tez na x360
Napisano 19 czerwca 2009 - 16:07
A tak jak mnie cos natchnie to kupuje nowe. obecnie gram w diablo i killzona.
Pozdro
P.S.
Nie tylko grafa bo gry też już są i to moim zdaniem lepsze niż na IXA. A na dodatek mam BlueRay i PlayStation Network z której mogę sobie ściągnąc demko każdej gierki do przetestowania.
Napisano 19 czerwca 2009 - 17:57
Plejak bez przeróbki to syf...!!! Jak byś miał kupic 10 gier to byś wydał na to 800-1200zł, to ja bym wolał maluch kupić!!!
Napisano 19 czerwca 2009 - 23:47
Pozdrawiam
Napisano 20 czerwca 2009 - 00:17
HALO3 nigdy nie pobije KILLZONE2, nawet jeżeli ma lepszego multiplaya. Po za tym ktoś kto kupuje PS3 nie nastawia sie na jakieś przerabianie i utrate gwarancji bo go stać na oryginalne gry. Ja mam już z 10 gier i niekture zaje*** wychaczylem za 69-89zł w Media,a żadna mi się nie znudziła. No i jak ktoś ma znajomości w świecie hi-tech to też można dużo załatwić. Ja mam dodatkowo do swojej konsoli pilota obsługującego filmy i inne bajery. No i 80GB twardziela daje swoje... A co jeszcze - Pady! System Dual Shock 3 i żyroskope czujniki ruchu system SIXAXIS - MEGA DOBRE!
Pozdrawiam
Sorry,że Ci to powiem ale mnie nie rozśmieszaj to jeśli killzone jest lepsze od Halo3 to czemu dostało tylko 9?lol!!Halo3 10 nie tylko za multi,ale też za muzykę grę itd.Nawet dajmy takie Gears of War 1 i 2...to już całkowicie bije killzone 2 na łeb.Ty nawet nie musisz się kłócić ze mną że ps3 ma lepsze gry...niż x360,bo ich nie ma.
Kumpel właśnie se kupił Ps3 dostał w zestawie 3gry w czym się znajdowało Gran Turismo 5,to tylko ma dobrą grafike nie dorównuje nawet swoim poprzedniczką.GT 5 bije na łeb Forza 2 xD więc o czym tu gadać hheh
Jeśli ps3 ma potężna grafikę to czemu nie ma Crysisa na niej?Sam Crytek powiedział,że nie będzie bo PS3 nie uciągnie tego...
(Ps.Przynajmniej forum się rozkręciło. ^^)
Napisano 20 czerwca 2009 - 00:19
Plejak bez przeróbki to syf...!!! Jak byś miał kupic 10 gier to byś wydał na to 800-1200zł, to ja bym wolał maluch kupić!!!
Malucha lepiej ukrasc, nad nim ludzie nie meczyli sie po xx godzin dziennie ;<
bym sobie skolowal ps2 zeby pograc w shadow of collosus czy jakos tak xP
Napisano 20 czerwca 2009 - 07:39
powiedzmy że są równe...
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych