Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tania postać do zabawy pvp...

• Zamknięty Temat jest zamknięty
36 odpowiedzi w tym temacie

#1 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 18:41

Siema...

Witam starych jak i nowych userów forum. Po dłuuuugiej przerwie w d2 postanowiłem, sobie trochę "popykać" :D

Chciałbym zrobić postać 80-75lvl za małą kasę max 40-30fg. Pytacie dlaczego?? Ponieważ nudzi mnie wydawanie na postać 500fg. Mile widziane dziwne bulidy. Postać będzie oczywiści pvp free rulez for fun :D

Wytężcie swoje umysły... Do dzieła !!! :D

Pozdro. :D

#2 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 14 czerwca 2009 - 20:18

hammer (eni, wizzy, spirit etc = 125 fcr) jak jesteś ogarnięty na pvp to nawet ze słabym sprzętem będziech jechać innych xD

ewentualnie necro 125fcr też nawet tanio można takiego ubrać :)

#3 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 13:48

Hmmm nad hammerem pomyśle... Może jakieś propozycje??

Need taxi hell!! :D

A co powiesz o soso fb wizz+viper+mage i też nieźle można zaszaleć!! :F

#4 Gigant

Gigant
  • Użytkownik
  • 81 postów
  • LocationPoznań

Napisano 15 czerwca 2009 - 16:51

Ja zrobie taxi hell za Qznie. whisp *G-igant bede po 18 dzisiaj.
Pozdro

#5 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 15 czerwca 2009 - 17:20

fb soso musi mieć dużo setupów, żeby owniła ;) absy etc btw musisz mieć ją pod max block xD

#6 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 19:10

Vaust a coś takiego??:

Czako
Viper
Wizzy
Magefisty
Arch
Mara
Whistan
WW
Raven+Coś z str/dex/mana

I takie coś nie starczy na free.?? Grałem kilka razy z takimi nobkami i muszę przyznać że mnie rozwalili kilka razy :D :D :D Może ty masz na myśli fb es to wtedy się zgodzę z setupami...

Vast a mógł byś podać bulid tego necia?? :D Ale dalej czekam na propozycje... !!!

#7 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 15 czerwca 2009 - 21:14

zapomnij 

zrob sobie asse trap  ogarnij ja aby nie stac za trapami  tylko grac dynamicznie naprawde przyjemna postac 

#8 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 08:06

Inlustra to może jakiś item setup dla niej, bo o assce to mi nic nie świta... :D

#9 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 16 czerwca 2009 - 10:14

asska to: shako, hoto, spirit, arach, 2xsoj, mara, enigma, ss, magefisty, cta na switch i to tyle xD

#10 Gigant

Gigant
  • Użytkownik
  • 81 postów
  • LocationPoznań

Napisano 16 czerwca 2009 - 10:25

asska to: shako, hoto, spirit, arach, 2xsoj, mara, enigma, ss, magefisty, cta na switch i to tyle xD

No tak to rzeczywiście tanioszka... Jak dla mnie, to to nie jest tani stuff.
Pozdrawiam

#11 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 10:44

Eee to ja tu mam wszystkie item oprócz soj... ale teraz na jsp są tanie więc się kupi.. :D

A jak skille?? :D

#12 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 16 czerwca 2009 - 12:26

za 40 fg kupisz to wszystko :) jeszcze jak w packu będziesz kupował to już w ogóle :) po za tym z reguły ma się już jakiś stuff :)

#13 Gigant

Gigant
  • Użytkownik
  • 81 postów
  • LocationPoznań

Napisano 16 czerwca 2009 - 13:43

Ja tam nie używam zadnego jsp, nawet nie wiem dokładnie co to, a to forum gold to tez nie mam pojęcia co to za waluta i w czym to płacone... Ja korzystm wyłącznie z handlu wymiennego na BN. A najczęściej to sam się wszystkiego dorabiam i znajduje.

#14 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 14:11

Nie chcę Cię upominać, ale nie z tym się wiąże temat... ^^^

#15 mordd

mordd
  • Użytkownik
  • 146 postów
  • LocationJastrzębie Zdrój

Napisano 17 czerwca 2009 - 09:37

Dla asski zamiast spirita daj SS, shako, hoto, arach, soj + raven, 3 trap xx life amu, enigma, ww, bloodfisty, cta + spirit.
Podciągnij max block, inventory wypełnij trap sks z low life lub czystymi, dorzuć scki 19 life, anni i torch oczywiście.
W sumie groszowe sprawy, nie spiesz się, to znajdziesz tanio, poszukaj na starych kontach czy coś i tyle.
Skille Light Sentry + synergy, daj jeszcze MB. Pograsz trochę to i na takim setupie możesz ogarniać.

Jak hammera to nigma, shako, mara, soj, raven, arach, spirit 35fc, wizzy, ww, mage, cta, spirit, anni, torch i scki 19 life.
U hammera kupowanie non life PCs się moim zdaniem nie opłaca, lepiej Cię wyjdzie life scs.
Proponuję scki 19l, bo można kupić takie za 1fg, a sc 20l kosztują 4fg, więc można oszczędzić nie tracąc aż tak dużo.

#16 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 17 czerwca 2009 - 10:02

Hammer nie jest znowu taki tani. Prawda ubierzesz go w przystepnej cenie, ale z niektorymi postaciami na prawde ogromne problemy bedziesz miec ; ].

#17 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 17 czerwca 2009 - 12:22

prawda jest taka, że tanie postacie na pvp raczej nie będą mialy racji bytu xD musisz wkońcu osiągnąć progi fcr/fhr max block etc :)

#18 Scyzoryk

Scyzoryk
  • Użytkownik
  • 593 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 13:17

Wiem, o tym ale jednak na free rulez zawsze się można pobawić.. :D

#19 inlustra

inlustra
  • Użytkownik
  • 768 postów
  • Locationpiaseczno kolo wawy

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:14

u asski trap blok  ??  spoko kozacz  i tak jestes na jednego hita  asska  to tylko tele  i trap tele trap  a nawet taniutko ubrana  moze spokojnie sobie radzic    ja mam tak  spirit  eni mara  soj+ bk    arach  czako  piaski eth  mage frosty  i jest naprawde dobrze    skillery  tu jest gorzej poniewaz musisz miec dwa po 12  fhr    reszta  z zyciem  albo nie  ale te dwa musza byc  sc daj  +  odp na ogien20 lifa    poniewaz setup nie gwarantuje resu na ogien  ,  taka bolaczka assy 

a jak ogarniesz postac to wierz mi fajna przyjemna  i baaardzo  uniwersalna  ja nia  robie doslownie all  poza uberami moze :D 

#20 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 17 czerwca 2009 - 23:02

Inlu dobra amka daje rady wygrac : )
Podobnie z paroma innymi charami.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych