4,2 to jeszcze nie tak dużo ;) mało nie jest a;e można więcej ja maiłem jakoś 5k+ life swoim smitem ;)
Napisano 23 wrzesień 2009 - 21:55
to żeś wytłumaczył :) po prostu dungo 40vita po bo to chyba ze 200 może więcej life eni 5%max life czako 1xx life 2 do vita + moze być jah 5% life zaka 20vita + jah 50life anni torch po 20 vita 37x scs 20life bul kantos 50life+ sandy 15vita mara 5do vita i ponad 500 stats do rozdania 3x alkor czyli 60life uzbiera sie :)
Napisano 17 kwiecień 2010 - 20:43
a ja sie nie pochwale screenem bo nie mam... zakladajac ze od paru ladnych lat w to nie gralem to raz, pozatym moja magiczna sosa zalapala sie na bana te jakies 4 lata temu za mh (moze 5 lat:P)
ale wystarczy powiedziec ze prog fcr ten 117 czy ile tam bylo juz nie pamietam byl przekroczony + 75% all resist na hellu + 1-56k dmg :) no i ofc merc z infi
ale wystarczy powiedziec ze prog fcr ten 117 czy ile tam bylo juz nie pamietam byl przekroczony + 75% all resist na hellu + 1-56k dmg :) no i ofc merc z infi
Napisano 17 kwiecień 2010 - 22:02
Cytat
a ja sie nie pochwale screenem bo nie mam... zakladajac ze od paru ladnych lat w to nie gralem to raz, pozatym moja magiczna sosa zalapala sie na bana te jakies 4 lata temu za mh (moze 5 lat:P)
Napisano 19 kwiecień 2010 - 17:01
Cytat
Co z tego ,że nie ma tej postaci ale taktową posiadał?
Ja nie gram już w d2 ale swego czasu za free dawałem klejnoty like 40/15 czy 7/9/9 itd czy perf steelrendy na samym początku laddera.
Elfisher nie wiem czemu tak przykułeś wzrok do jego zbanowanej soski ale zakładam,że ja jeśli bym zacząć grać od dzisiejszego dnia włącznie przez 30 dni jetem bardziej zarabiony niż Ty przez te lata które grasz ; ) lubisz wejść na kogoś?licz się , że ktoś wejdzie na CIebie.eZ
Napisano 19 kwiecień 2010 - 18:46
Cytat
Elfisher nie wiem czemu tak przykułeś wzrok do jego zbanowanej soski ale zakładam,że ja jeśli bym zacząć grać od dzisiejszego dnia włącznie przez 30 dni jetem bardziej zarabiony niż Ty przez te lata które grasz ; ) lubisz wejść na kogoś?licz się , że ktoś wejdzie na CIebie.eZ
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Do góry