ale ll nie dziala z berserkiem a uczen daje kopa do dmg. czy moze lepiej barba od nowa zrobic??. ale nie moglbym robic taxa hell bo by glebal na cs:( da sie zrobic taka uniwersalna postac barba? 
No moim bije wszystko a nosze
Eni duel / pvm hart
Arreat
na pvm botd+ death na pvp beast + grief/doom
dungo
angelic combo/ 2x raven / 2x bk na bo
butki gore najlepsze moim zdaniem.
Dracule bez draków nie przeżyje ani sekundy na uberze podejrzewam .
Switch 3/3/3 cta + 3bo spear.
bo skillery / sc 20l albo do skuteczności ataku są takie zabawki 200 do skuteczności ataku.
torch / ani
A co do broni ja wole jak barba na topory jest. Ma wiecej rozwiązań w broniach np. doom i beast nie da się zrobić w mieczu ale miecz może być
Co do broni na uber raczej graj tarcza + broń żeby blok był.
last wish + storm
grief + storm
I wymieniaj arreat na wilhelma.
duel
grief + beast/doom / death.
beast i doom tylko jak na toporki.
zrób to dosyć dobre:
Hel +
El +
Vex +
Ort +
Gul
Śmierć (Death)
Wymagany poziom: 55
Tylko Gry Rankingowe
Przedmioty:
Miecz
Topór
Właściwości:
100% szansa na rzucenie 44-poziomowego zaklecia Seryjne Blyskawice, kiedy umierasz
25% szansa na rzucenie 18-poziomowego zaklecia Lodowcowy Grot, podczas ataku
Niezniszczalny
+300-385% zwiekszone obrazenia
20% premia do skutecznosci ataku
+50 do skutecznosci ataku
Dodaje 1-50 obrazen od blyskawic
7% punkty many wykradzione za kazde trafienie
50% szansa na Druzgocace Uderzenie
+0-49% (0.5% na poziom postaci) 0-49% szansa na Zabójcze Uderzenie
+1 do promienia swiatla
Poziom 22 Krwawy Golem (15 Ladunków)
Wymagania -20%
Uwagi:
Poziom 44 Seryjnych Błyskawic może trafić 13 przeciwników zadając 1-692 obrażeń od błyskawic.
Poziom 18 Lodowcowego Grotu zadaje 216-234 obrażeń od zimna i zamraża na 4 sekundy.
Poziom 22 Krwawego Golema przywołuje golema z 50-133 obrażeniami, 201 punktami życia, 80 skuteczności ataku, transformującego 139% obrażeń do życia (używaj go ostrożnie!)
Wiadomo ,że każdy barba padnie na cs dziewica leży nawet najwiekszy kokser wiem z własnego przypadku ;] ale się udaje czasem jak robisz powoli z mercem z 3 aktu z mieczykiem Łamaczprawa lub azure które daje sanktu i skutecznie zamraża i odciąga od ciebie przeciwników.
Polecał bym barbe ww na trąbek
na duel dobry ubera też da rade zrobić wbijasz po 1 i nawet na koncentracji ubera mefa biłem i dawał rade jak ll pujdzie