Skocz do zawartości

dziwne potwory

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Guest_El_Olaso_*

Guest_El_Olaso_*
  • Gość
mam problem. teraz jestem w V akcie na poziomie koszmar i w każdej lokalizacji spotykam potwory z innych aktów. co najlepsze to te stwory pochodzą chyba z poziomu piekło bo zajebiscie mocne sa. normalne dla V aktu potwory sa nieczestym widokiem.
mam patcha 1.10
doradzcie cos...bo mnie cholera wezmie od tego poplątania

Guest_Slim-shagi_*

Guest_Slim-shagi_*
  • Gość
instalin od nowa d2

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170
Od patcha 1.10 masz mozliwosc spotykania na koszu czesci potworow z calego D2, a na Hellu - wszyscy przeciwnicy oprocz super unique sa zastapnieni potworami z calego D2

Guest_El_Olaso_*

Guest_El_Olaso_*
  • Gość
wielkie dzieki

Guest_Hunt3r_*

Guest_Hunt3r_*
  • Gość

Cytat

mam problem. teraz jestem w V akcie na poziomie koszmar i w każdej lokalizacji spotykam potwory z innych aktów. co najlepsze to te stwory pochodzą chyba z poziomu piekło bo zajebiscie mocne sa. normalne dla V aktu potwory sa nieczestym widokiem.
mam patcha 1.10
doradzcie cos...bo mnie cholera wezmie od tego poplątania

Mam podobny problem co El_Olaso, ale dla mnie to nawet lepiej, że moge przypomniec sobie potworki z np. III aktu.

Sierg

Sierg
  • Użytkownik
  • 1198 postów
  • GG 9332917
  • LocationSławków
  • d2jsp Siergiej
  • Konto D2 sierg
  • Battle.Tag: sierg#2388

Cytat

Mam podobny problem co El_Olaso, ale dla mnie to nawet lepiej, że moge przypomniec sobie potworki z np. III aktu.

To nie jest problem !! Kazdy tak ma ze jak dochodzi do 5 aktu to walczy z losowo wygenerowanymi "potworkami" z calej gry. Moga to byc Kosciotrupy; Spaczone Drzewce itp itd. Nie uznawajcei tego za problem !!! Tak jest i tyle. A tak w ogole to rzsmieszyly mnie te 2 posty lol

PS I :D :D to bardzo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych