Duele w D3
Napisano 30 czerwca 2008 - 20:14
Napisano 02 lipca 2008 - 15:42
Napisano 04 lipca 2008 - 08:50
Rzeczywiście w tibii jest bardzo ciekawie gdy 32 osoby wybierają się na jedną... Tam byle 20 levele mogą zabić nawet 100 jeśli jest ich odpowiednia ilość. -.-mnie troszkę smuci fakt ze pewnie będzie tak jak w D2, chodzi mi o battle.net i mozliwosc wejscia 7 czy tam 8 graczy do jednej gry
Diablo w sumie nie jest grą MMORPG ale opcja wejscia nieograniczonej ilosci osob do gry znacznie ulepszyło by rozgrywkę. Przez wiele lat grałem w Tibię. Tam system PvP jest dopracowany prawie perfekcyjnie. Dlaczego? Ponieważ na serwerze moze znajdowac sie wiele ilosc osob, można robic wojny gildi takze w nieograniczoną ilośc osob, a w Diablo 2 było to juz ograniczone
Najprawdopodbniej zostanie jak było, Diablo dalej bedzie grą RPG i gra na Battle.net nie bedzie tak urozmaicona jak w grach MMORPG. Gry MMORPG to przyszłosc gier, juz malo kto kaci single player gdyz jest to nudne
Napisano 13 lipca 2008 - 13:47
Mówili, że jest to mozliwe, ale ostatecznie nie podjeli jeszcze decyzji, pozostaje tylko czekać i miec nadzieję, ze zrezygnują z tego pomysłu.Czytałem zapowiedź D3 w CD-action i pisale ze Blizzard ma zamiar jeszcze bardziej zredukować liczbę graczy, więc bedzie zapewne mniej niz 8
Pomysł z nieograniczona liczbą graczy ma swoje plusy jak i minusy. Najprawdopodobnie zabrałoby to wszelka radosć z walki PvM w teamie na BN, bo co to za frajda jak 30-40 osób idzie razem na jakiegoś bossa, gdzie wyzwanie, gdzie zabawa?
Natomiast na PvP byłoby zupełnie odwrotnie. Urozmaiciłoby to styl rozgrywek druzynowych, gdzie moznaby prowadzic prawdziwe wojny, a nie walki 4v4, 3v3 itp.
Apropos walki PvP, to bedzie ona na 100% i zapowiada się dośc ciekawie. Wielkim plusem jest to, że nie będzie można zaatakować (okazać wrogości) innego gracza bez jego zgody (co zneutralizuje PK na trybie Hardcore, który również ma sie pojawic w D3)
Napisano 21 lipca 2008 - 18:34
Napisano 21 lipca 2008 - 20:14
IMO liczba 8 (max dwie w tą lub w drugą) jest najlepszy.
Napisano 22 lipca 2008 - 13:36
Napisano 23 lipca 2008 - 14:51
Mym zdaniem Blizzard nie zmieni opcji duel bo by gra była nudna ;P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych