Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy Diablo 3 będzie po polsku ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 Asmateush

Asmateush
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:06

Jak w temacie. Czy Diablo 3 będzie po polsku ?

#2 Guest_suchyaxdd_*

Guest_suchyaxdd_*
  • Gość

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:19

MAM NADZIEJE ŻE TAK :P

#3 listonorz

listonorz
  • Użytkownik
  • 78 postów
  • LocationGorzów Wlkp.

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:33

Moim zdaniem na 100%

#4 Guest_Bartosz-Diablo_*

Guest_Bartosz-Diablo_*
  • Gość

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:49

Oczywiascie, że bedzie o Polsku! XP

#5 asfwafw

asfwafw
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 18:08

a skad macie takie info? -.-

#6 Guest_Anonymous_*

Guest_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 30 czerwca 2008 - 19:11

D3 na 100% bedzie po polsku, tylko nie wiadomo czy od dnia premiery.
Choć imo tak oczekiwana i popularna produkcja jak D3 powinna już od dnia premiery być dostępna w wielu języchach (w tym polskim)

#7 Bop

Bop
  • Użytkownik
  • 409 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 19:20

nie nie bedzie, lepiej biegnijcie do ksiazek .

a tak na serio to latka polonizujaca napewno wyjdzie, lecz czy w dniu premiery/ kilka dni po bedize mozna juz ja miec - nie wiem.

#8 Ge0rg

Ge0rg
  • Użytkownik
  • 120 postów
  • LocationFar Away...

Napisano 30 czerwca 2008 - 19:59

Musi być D2, też było po Polsku. Tak czy siak będę grał. :D

#9 Guest_Anonymous_*

Guest_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 30 czerwca 2008 - 20:36

100% a nawet jeśli to w D3 będe grał czy po polsku czy po chińsku mnie to nie obchodzi :]

#10 Guest_Anonymous_*

Guest_Anonymous_*
  • Gość

Napisano 01 lipca 2008 - 07:20

po chinsku bys nie gral ;p

#11 Zertul

Zertul
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 10:47

Diablo 2 było spolonizowane po prostu świetnie głosy postaci zarówno w grze jak i na filmikach były mistrzowskie jednak jeśli nie wyjdzie od razu w polskiej wersji językowej to chyba kupie angielską wersje.

#12 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 01 lipca 2008 - 11:05

D2 był najgorzej spolszczona gra CD Projektu, wiele razy w prasie byly negatywne recenzje tej pracy. Goscie podkladajacy glos barbarzyncy czy paladyna brzmiali jak zule spod dworca, dodatek nie przyniosl poprawy - druid mowil przez nos. Ponadto spolszczenie nazw (obrazenia od blyskawic przez 3 sekundy, albo brodaty topów, ktorych cdp nie raczyl poprawic przez okres 12 patchy) zaklamywalo gre i przeszkadzalo w handlu z graczami angielskojezycznymi.

Jesli D3 tak samo, jak D2 wyjdzie w Polsce wylacznie po polsku, to poczekam tydzien i sciagne sobie z zagranicy angielska wersje.

#13 Asmateush

Asmateush
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 13:48

100% a nawet jeśli to w D3 będe grał czy po polsku czy po chińsku mnie to nie obchodzi :]

Widocznie ja nie jestem tak wielkim fanem diablo, bo jak by było po chiński to bym nie grał, gdyby było po Rosyjsku, Hiszpański czy portugalsku też bym nie grał a w szczególności gdyby było po niemiecku jak słyszę ten język to dostaje konwulsji

Jedynie po angielsku i oczywiście po polsku :)

Ps. Nie będę ściągał z p2p diablo3 jakieś wczesne beta tylko czekam aż na półki sklepowe trafi finalna wersja.

#14 asfwafw

asfwafw
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 14:20

Ja raczej bede gral tylko w ang wersje, latwiej jest sie pozniej dogadac na bn w sprawie handlu. Czesto tez widac na czacie "jak jest po ang ..." ;d

#15 Dravius

Dravius
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 13:37

Pracownicy Blizzarda zapowiedzieli, ze chcą w tym samym czasie wydać Diablo 3 w jak anjwiekszej ilosci krajów, wiec sądze, ze Polska, w której Diablo 2 wciaż jest na liscie najlepiej sprzedawanych gier bedzie jednym z tym krajów.

#16 Hireck

Hireck
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 22:26

Ang czy Pol ? Lepsze Polski ponieważ jeden tutaj pisał ..Biegnijcie do książek'' to mnie rozbawiło xD .Czekanie na Polską wersje Diablo 3 nie będzie możliwie długie bo jak uzbieram kasę i od razu kupuję Polską wersję nie dość że musiałem się męczyć z Diablo 1 (Jak nie było D2) by wszystko tłumaczyć sobie >.< .Mówię do tych co se radzą niezbyt ciekawie z Angielskim bym radził kupić wersję Polską i nie patrzeć na błędy XP .

#17 Guest_Bartosz-Diablo_*

Guest_Bartosz-Diablo_*
  • Gość

Napisano 25 lipca 2008 - 07:33

Blizzard będzie chciał wydać D3 w jak największej ilości języków w tym samym czasie. Ja tak myśle.

#18 Ziemniak

Ziemniak
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 22 września 2008 - 11:40

Kolejny raz popieram Bartosza.
Jednak jeżeli nie, to patrząc na typ tego RPG'a który codziennie pożera czas większości z nas (chodzi o Forumowiczów) -czyli Hack'n'Slash, to skumanie o co chodzi w napisie "Broad Sword" wcale nie jest trudne. We wszystkich częściach D, questy są intuicyjne, nazwy potworów też, to samo z nazwami przedmiotów. Wydaje mi się, że toś kto gra w Diablo od I części, nie jest tzw. "kiepem" z anglika i z tak prostymi tekstami może sobie poradzić...
W każdym razie nie będę cierpiał, jak nie będzie Polskiego w DIII :)

#19 krystian

krystian
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 25 października 2008 - 21:36

oby, słabo u mnie z angielskim

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych