Skocz do zawartości

Zdjęcie

Diablo II czy Diablo III

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ge0rg

Ge0rg
  • Użytkownik
  • 120 postów
  • LocationFar Away...

Napisano 28 czerwca 2008 - 17:58

Którzy z was będą grali w długo oczekiwane przez niektórych Diablo III czy zostaną przy starym poczciwym Diablo II . Wypowiedzcie się :) ;) ;D =D

#2 NuterX

NuterX
  • Użytkownik
  • 341 postów
  • LocationOlsztyn
  • d2jsp NuterX

Napisano 28 czerwca 2008 - 18:02

Wszystko zalezy od potencjalnych oplat za gre online... W D2 juz i tak niegram wiec w moim wypadku gra w D3

#3 JuliuszCezar44

JuliuszCezar44
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 18:06

właśnie, zależy, czy będą opłaty. Oczywiście, że trzeba będzie spróbować pograć w D3, nie ma bata. Zobaczymy, co czas pokaże:)

#4 Ge0rg

Ge0rg
  • Użytkownik
  • 120 postów
  • LocationFar Away...

Napisano 28 czerwca 2008 - 18:07

Ja będę grał {chyba} w Diablo III ale zobaczymy jaki będzie koszt zakupu i oczywiście wymagania gry. ;) ;D

#5 idid

idid
  • Administrator
  • 1 248 postów
  • LocationR-Śl

Napisano 28 czerwca 2008 - 20:08

Wg tego co donosi Onet oplat per miesiac nie bedzie :)

#6 Ladros

Ladros
  • Użytkownik
  • 270 postów
  • LocationWałbrzych

Napisano 28 czerwca 2008 - 20:10

jak nie bedzie oplat to na bamk przerzuce sie na D3 :) a jak jednak beda to sie zobaczy :]

#7 Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1 932 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170

Napisano 28 czerwca 2008 - 20:33

Powinny byc oplaty, inaczej, tak samo, jak w d2, zaleje nas fala cheaterstwa. Tak czy siak, grac bede od premiery... albo od paru dni po, zalezy od tego, czy zdobede eng version w dniu premiery.

#8 asfwafw

asfwafw
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 21:24

ja d3 oczywiscie ;] a czemu niby bez oplat beda cziterzy? mysle ze d3 blizzard raczej nie oleje a zysk bedzie czerpal z wow'a + reklamy przy laczeniu sie z bn i w innych miejscach

#9 Zertul

Zertul
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 22:00

Wątpie w to, że będą opłaty w D3 I jestem pewien, że blizzard nie dopuści do cheatów w D3

[offtop(lekki)](chociaż już w d2 powinni zrobić porządek z maphackiem na dobre [skuteczniej ścigać oszustów <nie mówie, że sam go nigdy nie użyłem, bo choć długo sie opierałem w końcu zacząłem go używać> /nie dopuścić do tego by ktokolwiek mógłby go użyć albo go zalegalizować]). [/offtop]

Myśle, że zadowoli sie reklamami ( byleby tylko nie było ,,dalszy ciąg gry po przerwie na reklame'') Ale pozatym reklamy mogą być wyświetlane na czacie (choć nie w ten sposób, żeby utrudniały korzystanie z niego) W czasie logowania, wchodznia na serwer (wolałbym jednak , żeby zaczęły sie pojawiać dopiero po ukończeniu gry na najwyższym stopniu trudności bo mimo wszystko chciałbym sie podelektować fabułą gry i przedewszystkim jej klimatem).

Zresztą powiem szczerze, że jeśli raz do roku trzeba by zapłaćić 10-150 zł abonamentu to bym sie nie obraził.

A przechodząc do sedna tego tematu to na 99,98(9)% będe grał w diablo3 i tylko w D3 nigdy jednak nie zapomne o Diablo2 grze którą niegdyś pokochałem i zawsze kochać będe.

#10 Bop

Bop
  • Użytkownik
  • 409 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 22:23

Jak pojdzie na moim kompie to raczej pewne ze bede gral.

#11 wisniathebest

wisniathebest
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • LocationSzczecin

Napisano 29 czerwca 2008 - 17:36

Diablo III to chyba oczywiste. Przejdzie się całą pogra na battle.net i powróci się do D2 czasami :) Może tradycjonalnie nawet w pierwszą część zagram :D

#12 Guest_Bartosz-Diablo_*

Guest_Bartosz-Diablo_*
  • Gość

Napisano 30 czerwca 2008 - 16:44

bede w 2 i w 3 grał XP

#13 WojteQ

WojteQ
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 17:40

ja napewno zoabcze jak bedzie sie d3 prezentowalo ;] ale raczej sie przezuce a i mam nadzieje ze nie bedzie citerow a i z mojej strony pytanie czy wiecie moze czy to bedzie ( chodzi o d3) cos jak d2 czy bedzie wogole cos innego cos jak gtohic2 i 3 ?

#14 asfwafw

asfwafw
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 18:09

tzn? sprecyzuj swoje pytanie bo nic z niego nie rozumiem :|

#15 Bop

Bop
  • Użytkownik
  • 409 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 19:26

z mojej strony pytanie czy wiecie moze czy to bedzie ( chodzi o d3) cos jak d2 czy bedzie wogole cos innego cos jak gtohic2 i 3 ?

dzisiaj bylem u wrozki mowila ze to bedzie wogle cos innego przypominajacego bardziej call of duty.

Zaraz zadzwonie do wuja z blizzardu aby sie upewnic ok ?

supery pytanie zadales. jedyne Co ci moge powiedziec to tyle ze kolejne czesci tej samej gry musza byc raczej ze soba powiazane aby byla sensowna fabula.

Jezeli Ci chodzi o inne aspekty gry to nie umiem Ci odpowiedziec na to pytanie, wujek mi powiedzial ze dopiero jutro wysle mi demko i wtedy ocenie ok?

#16 DarkVaust

DarkVaust
  • Administrator
  • 1 408 postów
  • LocationSławków

Napisano 02 lipca 2008 - 10:29

na onecie masz filmiki z gry, na stronie blizzarda też masz :P

osobiście to chyba będę grał i w d2 i w d3 :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych