Zbieram ekipe na nowy ld, a raczej jego początek, bo do konca na ld pewnie grac nie bede, głównie chodzi mi o zarobek i dobry fun.
CZEGO OCZEKUJE?
=> ludzi miłych, kulturalnych - nie mam zamiaru grać z kimś kto będzie mi bluzgać rodzinke (miło by było jakby byli to znajomi ludzie)
=> ludzi ogarniętych, co przez to rozumie? kogoś kto ma jakieś pojęcie o zasadach tej gry, będzie pomocą dla drużyny, a nie będzie ja spowalniać
=> ludzi dla których czas (przynajmniej w pierwszych dniach gry) nie stanowi problemu - postanawiamy że gramy całą noc to tak robimy, a nie ma płaczu że mi sie nie chce, mam nie pozwoli etc.
=> ludzi z różnymi charami (o tym potem), nie chce robić teamu z 8 soskami[/color]
CO OFERUJE?
=> miłą atmosfere i mam nadzieje nawiązanie nowych kontaktów
=> na bank jakąś wspólną wymianę i pomoc przy zdobywanie przedmitów.
COŚ KONKRETNIEJ O NASZYM ZESPOLE
=> team jak wiadomo bedzie liczyć 8 ludzi, i 8 na pewno się znajdzie - jak nie tu to diabloarena / d2jsp / kanały priv tymu op pcl
=> w tym momencie chetnych do gry w naszym teamie jest dwóch - ja i moj bardzo dobry kolega z bn i real life szczypior
=> na ten moment najbardziej poszukiwanymi postaciami są:
a) barb z okrzykami - nie musi być singer, ale przynajmniej te rokzazy wypakowane na początku
c) nec summon - na początku będzie pewnie nie zastąpiony
=> spotkamy się na odpowiednim priv kanale o umówionej godzinie, ja osobiście bede grał na innym acc niż klanowe więc bede miał miejsce dodać całą 8 do friend listy
TYLE Z MOJEJ STRONY. CZEKAM NA JAKIES ZGŁOSZENIA - OD RAZU MÓWIE ŻE MOGE KOGOS POPROSTU NIE PRZYJĄĆ.
No to do dzieła
ZAPISANI:
=> Idid - soso light
=> Szczypior - soso blizz
=> Khazaar - hammer
=> Siermior - smit
=> Mati - soso fb / lajt
=> Tatuś Siemiora - summon
=> Vaust - trapka
=> Siergiej - barbon
Tak by sie to na razie prezentowało, w razie przypadku gdy odpadnie jeden z w/w wezme kogoś z reszty tu zapisanych.

Temat jest zamknięty