wiem ze pewnie sie powtaram, bo i sam czytalem o tym jakis czas temu, ale wyszukiwarka dziala jak chce i nie moge tego juz nigdzie znalesc. wiec ten komunikat pojawia mi sie nader czesto i pytanie co z tym zrobic zeby tak nie bylo albo jak to zniwelowac bo czeswo nie moge grac przez godzine albo i dluzej. z gory dzieki
Na pewien czas ograniczono Ci dostep do tej krainy...
Rozpoczęty przez
Guest_Bekon_*
, 01 lis 2005 13:05
Napisano 02 listopad 2005 - 16:17
Wiesz ja wlasnie przed chwila walnalem ten sam post - upss!! A odnosnie tego tematu to slyszalem ze gdy zmeniasz serwery bardz oczesto to po prostu dostajesz takiego krtokotrwalego bana ( 1h -2h) - tak slyszalem ale nie wiem czy to prawda.
PS Chyba mnie moderatorzy nie usana za malo pomylke
RaptoR przepraszam :/
Errare humanum est - RaptoR
PS Chyba mnie moderatorzy nie usana za malo pomylke
RaptoR przepraszam :/
Errare humanum est - RaptoR
Napisano 02 listopad 2005 - 19:18
rd (real down - kraina odlaczaona) wystepuje glownie, gdy masz duuuzoego laga... (sciagasz cos, albo net wolno chodzi itp:P) to zadrza sie ze cie po prostu wywali z gry, albo masz wlasnie rd:)
wywalic cie moze tez jak za czasto zmieniasz gry, ale wtedy to nie "odlaczaja krainy" tylko pzrez jakis czas w ogole nie mozesz z bn sie polaczyc:)
a co do tego wywalaniz z gry... powiedzcie mi jedna rzecz...
sytaucja pzredstawia sie tak: do tej pory gralem w d2 bez wiekszego problemu... ale ostatnio co chwila mam laaga i z gry mnie wywala... czasem nawet to wp nie moge dojsc bo juz wywala (nie jest to rd, tylko pojawia sie komunikat, ze utracono polaczenie czy cos takiego i na chata wywala). wina kompa to na 100% nie jest... pzreinstalowalem diabelka i tez nic...
dalej... na kompie siostry tez sie laguje i np. z kurnika ja wywala:/
i jak jest tego pzryczyna?? znajomy mowil, ze moze cos na serwerze pozmieniali... (proxy... - tylko co to jest?? bo ja sie nie znam:P)
P.S. kiedys to pisali realm down... a teraz jak ladnie napisane^^ ze nie mozna costam...:P
wywalic cie moze tez jak za czasto zmieniasz gry, ale wtedy to nie "odlaczaja krainy" tylko pzrez jakis czas w ogole nie mozesz z bn sie polaczyc:)
a co do tego wywalaniz z gry... powiedzcie mi jedna rzecz...
sytaucja pzredstawia sie tak: do tej pory gralem w d2 bez wiekszego problemu... ale ostatnio co chwila mam laaga i z gry mnie wywala... czasem nawet to wp nie moge dojsc bo juz wywala (nie jest to rd, tylko pojawia sie komunikat, ze utracono polaczenie czy cos takiego i na chata wywala). wina kompa to na 100% nie jest... pzreinstalowalem diabelka i tez nic...
dalej... na kompie siostry tez sie laguje i np. z kurnika ja wywala:/
i jak jest tego pzryczyna?? znajomy mowil, ze moze cos na serwerze pozmieniali... (proxy... - tylko co to jest?? bo ja sie nie znam:P)
P.S. kiedys to pisali realm down... a teraz jak ladnie napisane^^ ze nie mozna costam...:P
Napisano 03 listopad 2005 - 18:19
a wiec tak... sa mozliwosci takie:
1. wychodzisz z gry, uruchamiarz ponownie i dziala
2. wylaczasz kompa uruchamiasz d2 i dziala
3. czekasz 5 min i dziala
4. to jrst najgorsze... czekasz kilka godzin i dlaej nie mozesz pograc:)
mi zdazylo sie ze 2 czy 3 razy, ze w ogole danego dnie nie gralem w d2... wlaczam sobie i??... nie moge sie polaczyc z bn... w ogole... i tak pzrez caly dzien:) roznych zeczy probowalem ale nic:) calodniowy ban na bn:P
1. wychodzisz z gry, uruchamiarz ponownie i dziala
2. wylaczasz kompa uruchamiasz d2 i dziala
3. czekasz 5 min i dziala
4. to jrst najgorsze... czekasz kilka godzin i dlaej nie mozesz pograc:)
mi zdazylo sie ze 2 czy 3 razy, ze w ogole danego dnie nie gralem w d2... wlaczam sobie i??... nie moge sie polaczyc z bn... w ogole... i tak pzrez caly dzien:) roznych zeczy probowalem ale nic:) calodniowy ban na bn:P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Do góry