Skocz do zawartości

Spolszczenie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Guest_Lucky17_*

Guest_Lucky17_*
  • Gość
Miałem Diablo II i dodatek juz dojsc dlugo , gralem juz na tylu serwrach battle.nert i mialem niezle osiągi ale pewnego razu zrezygnowalem bo mi net odcieli więc jak mialem grac pozyczylem diablo kumplowi , który zniszczył mi plytki .Niedawno zassalem diablo z neta ale co sie okazalo, ze po angielsku.Niby nic takiego ale teraz mi juz patch 1.10 nie dziala a angielskiego odpowiednika znaleźć nie umiem.

[shadow=red] BARDZO PROSZE ZROBICIE COS PODAJCIE MI LINKI DO SPOLSZCZENIA LUB ZAPODAJCIE LINK GDZIE MOGE SCIAGNAC DIABLO II PL [/shadow]

z góry uważam ten temat za stracony bo i tak nikt nie odpisze lub jelsi nawet to nikt nie zna takich stron pewnie.

yawor

yawor
  • Użytkownik
  • 36 postów
  • LocationWrocek
tu masz patche do angielskiej wersji

http://www.blizzard....rt/?id=mdt0387p

Guest_Arek_AoD_*

Guest_Arek_AoD_*
  • Gość
Najlepiej kup oryginała teraz za 60 zl jest i graj na normalnym bn. Rzadnych problemów nie bedzie

Guest_Slim-shagi_*

Guest_Slim-shagi_*
  • Gość
hehe jednak 60 zl droga nie chodzi... :(

Guest_Lucky17_*

Guest_Lucky17_*
  • Gość
Wlasnie rozwazalem taka decyzje ale czy zeby grac na europie musze sie gdzies zarejestyrowac albo cos w tym stylu?

yawor

yawor
  • Użytkownik
  • 36 postów
  • LocationWrocek
nie musisz sie rejestrowac. jesli juz masz konto na cbnet europa to po prostu sie logujesz z dowolnej wersji jezykowej gry. jesli nie masz konta to zakladasz konto i sie logujesz :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych