Skocz do zawartości

Ka bezduszny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

Guest_MisticMor_*

Guest_MisticMor_*
  • Gość
witam. wczoraj w tombach spotkalem ka bezdusznego i musze powiedziec ze sprawil mi [barb25lvl] i moim kilku towarzyszom 2czar i 1amazonka lvl kolo 20-22 sporo problemow ;] mialem odp na blyskawice 20 <lol> zginelem 3 razy, moi towarzysze dosc czesto rowniez gineli.
moze niejest to jakis super przeciwnik ale moze kazdy z was napisze jak wygladalo pierwsze spotkanie z tym potworkiem ;]

BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn
Chwila, niech sobie przypomne... :wink: gralem wtedy necrosem, byl mocno zlamiony bo to byla moja first postac. Kaa kilka razy mnie zabil, az w koncu dalem sobie spokoj i poszlem dalej :lol: poźniej jak barba se robilem to w chwile roznioslem dziada kafarkiem :twisted:

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170
Kaa bezduszny (bo chyba przez 2 a sie pisze?) jest prosty do zalatwienia, jesli Enchantress pomaga wam w grze. Blyskawice nie uaktywniaja sie podczas smierci wiec bedziecie miec krotki pojedynek ;]

BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn
hehe a co do pierwszych spotkan to przypomnialem sobie jak kumpel kupil sobie kilka lat temu D2. Gramy pierwszy raz, dochodzimy do orlicy... hehe, chyba z 15 minut sie z babka ganialismy <razoth>

Guest_MisticMor_*

Guest_MisticMor_*
  • Gość

Cytat

hehe a co do pierwszych spotkan to przypomnialem sobie jak kumpel kupil sobie kilka lat temu D2. Gramy pierwszy raz, dochodzimy do orlicy... hehe, chyba z 15 minut sie z babka ganialismy <razoth>

hehe niczym ja tylko ze w pojedynke i na singlu ;] a andariel to byla meczarnia niedoprzejscia <LOL>

Guest_ld_*

Guest_ld_*
  • Gość
w 2ce to juz mnie nic nie ruszalo... za to nigdy nie zapomne jak pierszy raz Butchera zobaczylem <boje sie> :roll: :twisted:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych