Skocz do zawartości

małe pytanko do wtajemniczonych

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

Guest_Erathiel_*

Guest_Erathiel_*
  • Gość
w jaki sposób można zdobywać kilka istów dziennie? podobno sposób jest prosty, tylko trzeba go znać. ma ktoś jakieś info?

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170
Runehunty, pomaganie przy kuzni, pindle... jest mnostwo sposobow.

Guest_Erathiel_*

Guest_Erathiel_*
  • Gość
możesz rozwinąć myśl o runehuntach? mam nadzieję, że nie chodzi o hrabinę. byłbym też wdzięczny za podzielenie się więdzą o pozostałych sposobach.

cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Location3. planeta od slonca
  • Konto D2 nicram
najlatwiej runehunty robi sie tak:
robisz postac na classicu, dobijasz nia do okolo 70 lvl (skille dane tak zeby char dala rade taxi hell:))
jak masz juz postac to zmawiasz sie z qmplem i on tworzy 1st lvl char na classicu. robisz mu taxi normal koszmar hell (na hell musisz minimum duriela zabic), potem gosc robi konwersje na rozszerzenie i robisz mu qznie na hell, koszmar, i norm:) masz z tego duuuuuuuuzo pgem na czysto i jak macie fart to runki niezle:)

dlaczego classic?? bo na classicu nei am act 5-> co za tym idzie nie ma starozytnych, co za tym idzie nie trzeba dobijac ani do 20 lvl potem 40, ani czekac az ktos bedzie chcial zrobic baal q tylko fastem robicie taxi, omijajac 5 akt:)

problem jest tu, ze na class tzreba sobie jednaj ta postac zrobic~~ a tam exp idzie wolniej bo nei ma act5:P (cos za cos) ale na cow tez sie da nabijac doswiadczenie:) jak sie juz zrobi postac na taxi to idzie szybko:)

Guest_Erathiel_*

Guest_Erathiel_*
  • Gość
Dzięki, macie moze jeszcze jakies sposoby?

BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn
Sorry ze pytam tutaj ale nie chcialem dla malego pytania zakladac nowego tematu.
Gdzie mozna znalesc dokladna rozpiske z wlasciwosciami przedmiotow zwyklych (tzn. bialych) ??? chcialbym prosic o linka jesli mozna :wink:

cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Konto D2 nicram
niewiem czy o to ci chodzi ale na karczmie d2 jest cos takiego:klik (adn. 1;2;3) o to ci chodzilo??

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
Mozna tez zamiast classica robic przez expansion. Trzeba tylko wtedy zakladac mulkiem gre o nazwie BAAL Q 4 U (czy cos w ten desen), poczekac na ludzi, ktorzy chca wykonac baala, po czym druga postacia zrobic baalruna z killem. Quest zostanie zaliczony, jesli chociaz jedna inna postac bedzie przy baalu i zaliczy w tej grze owego questa - i lecim na szczecin na nastepnym poziomie trudnosci jak wyzej.

Guest_Erathiel_*

Guest_Erathiel_*
  • Gość
Jak odpalić 2 kopie d2 na bn jak się ma 2 komplety cdkeyów? umiem odpalić 2 kopie, ale nie wiem, jak zmienić cdkeye.

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
Musisz do tego zainstalowac Diablo, uzyc programiku d2lang.dll, do ktorego linka juz gdzies podawalem - jest on legalny, wiec spox. Nastepnie zainstalowac jeszcze raz D2 na kompie, ale na 2 komplecie cdkeyow.

Ja mam tak 8 cdkeyow na kompie zainstalowanych.

BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn
Dzieki Cyngiel dokladnie o to :P

Teraz kiedy Diablo bedzie 2x tansze to bedzie duuzy naplyw nowych graczy na BN, to dobrze jest pochodzic na mefa, pindla, hrabke itp. Tylko niewielu nowych będzie się znało na cenach i łatwo będzie na trade duzo zarobic :twisted:

cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Konto D2 nicram
cfaniakujesz:) jak niemoge:) ale nie buj sie... ludze szybko9 sie zorientuja co ile warte jest (tak mniejwiecej):P

BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn
racja, ale zawsze kto sie znajdzie co nie bedzie sie znal, a poza tym np wielu gostkow mysli ze gul = 2ist a nie 1i1/2 :P ale racja zanim ja bede mial diablo.... <razoth> :mrgreen:

Guest_Erathiel_*

Guest_Erathiel_*
  • Gość
to może pytanko z innej beczki, gdzie trenować merca na 72 poziomie?

cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Konto D2 nicram
najlepiej cow na hell
ja tak swojego trenuje i b. szybko idzie.
poza tym na cow mozna fajne itemk znalezc:DD

Guest_Erathiel_*

Guest_Erathiel_*
  • Gość
Do jakiegoś 76-79 poziomu trenowałem go w pierwszym akcie, a potem w świątyni żmijoszponów w drugim. Gra byla na 4 graczy. Świątynia żmijoszponów to prawdziwa kopalnia expa :D

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
A probowales na baalrunach? :roll:

Guest_eurynomos_*

Guest_eurynomos_*
  • Gość
na baalach calkiem calkiem exp mercowi leci, tylko jest jedno male ale. taki merc musi miec dosyc dobry sprzet aby na balrunie na 8 ppl grze cos zabil, lub ty musisz zabijac. na przyklad jak moj barb osiagna 98 lvl merc rowniez zacza pracowac na 98 ( wszyscy wiedza ze merc nie moze miec wyzszego lvl od ciebie ) a ze ja na baalrunach nie zabijalem, moim zadaniem bylo szybkie tele, safe tp ( skowyt ulatwial sprawe w wielu przypadkach ) oraz mega boo ( mialem swojego czasu 3 boo na bn ^^ ) a ze nie mozna zrobic postaci na wszystko to wybralem ta specjalizacje. i tak mialem juz z 1/3 poziomu 98 zanim moj merc awansowal na 98. na 99 lvl merc juz awansowac nie moze, poniewaz 98 to u merca max, a nie jak sie powszechnie uwaza ze 99.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych