Uber Tristram Exp by Siemior® v2.0 Ladder
W tym temacie będę pisał kiedy robię UTexp i zapraszał użytkowników tego forum. Wszelkie info. na temat UTexp znajdziecie pod tym linkiem. Wykonuje to w zupełności za darmo* lecz obowiązują u mnie pewne zasady.
ZASADY PISANIA W TYM TEMACIE
Nie piszcie mi kiedy macie czas na UTexp, bądź pytanie kiedy znów się odbędzie. To samo tyczy się mojej PM i gg. Osoby które będą mi zawracać tym głowę na pewno nie będą brane pod uwagę. Męczenie tego typu na gg - blok.
Zakaz używania wulgaryzmów. Wszelkie obrazy w moją stronę bądź innych użytkowników nagradzane warnem +1 i wpisaniem na czarną listę. Na 100% posty te będą kasowane. Pisanie CAPS LOCKIEM również nie mile widziane i automatycznie kasowane.
Pisać zgłoszenia wyłącznie wtedy gdy określę dzień (czasem nawet i porę dnia) w którym odbędzie się UTexp. Przykładowe zgłoszenie:
acc: siemior[wc] char: barbarzyńca 21lvl gg: 4332678* donate: keyset** *numer gg nie jest aż tak wymagany, ale warto wpisać **datek dla mnie również nie jest wymagany, lecz mile widziany :)Nie piszcie w tym temacie jeśli macie pytania odnośnie jak wygląda taki UTexp. Całość jest opisana w linku który dałem powyżej.
Zakaz pisania postów odbiegających od tematu!
ZASADY UBER TRISTRAM EXP
W trakcie przygotowań wysyłam pm do użytkowników, którzy napisali zgłoszenie. Gdy już wszystko gotowe podaję nazwę i hasło gry.
Przydatne komendy: in - W trakcie gdy stoimy w mieście oznacza wejście do Uber Tristram b - back czyli po prostu powrót do miasta afk - away from keyboard czyli coś jak zaraz wracam r? - pytanie do hammerów czy są gotów g - go możemy zaczynaćWszelkie próby ubicia mefa nagradzane są warnem na forum i wpisaniem na czarną listę. Po zakończeniu UTexp'a wszyscy żegnają się i wychodzą z gry. Pomoc w wykończeniu mefa jest niepotrzebna! Unikatowy duży talizman należy do mnie
Osoby, które znajdują sie na czarnej liście nie mają prawa wejść na UTexp.
:???: CZARNA LISTA :???:
póki co brak i mam nadzieję, że tak będzie do końca.
:nice1: SPONSORZY :nice1:
ryba - 3x3 key set
Fallen Soul - organ set
jolo.pl - kilka kluczy
graveleto - j/w
radens - organ set

Temat jest zamknięty