Skocz do zawartości

Gosu Trade'y

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170
Sam bym sie bal wycenic i dal na d2jsp... Sadze, ze na starym ladderze dorwalbym za to jakies mile stadko 32020 :D

Guest_szumi_duuels_*

Guest_szumi_duuels_*
  • Gość
e......
mozecie mi powiedziec co to jest 32020
czy chodzi o sc 3/20/20 ??

BSP

BSP
  • Użytkownik
  • 88 postów
  • Locationokolice Lbn
tak

cyngiel

cyngiel
  • Użytkownik
  • 620 postów
  • Location3. planeta od slonca
  • Konto D2 nicram
cicho:) ostatnio siedzilem sobie w grze z qmplem:) chcial sellnac eni ap 15ed 751...
wchodzi pala... wlaczacy (co nieamiem) wygladal na takiego co chyba ma spzretu itp... chce zeby mu eni pokazac:) koleka pokazuje... i co??? jak moj qmpel wysmiany zostal pzrez tego lola to mnie zatkalo... gosc mysal ze to ed dotyczy 751 i ze to nie def... tylko damage^^ i ze ed dotyczy tylko damage^^
az mnie zatkalo:P

Guest_eurynomos_*

Guest_eurynomos_*
  • Gość

Cytat

e......
mozecie mi powiedziec co to jest 32020
czy chodzi o sc 3/20/20 ??

@ szumi tak. chodzi o sc 3/20/20 takie sc's sa podstawowa waluta obok tzw "hr" wymiany na "gosu" tradach
@ raptor powiem ci ze nie az takie duze stadko. ale mimo to kilka hr's poszlo za to. za item ktorego wiekszosc playerow d2 jak i userow tego forum nawet by z ziemi nie podniosla :-)

Guest_Bekon_*

Guest_Bekon_*
  • Gość
a co znaczy xxx ed?? i d2jsp?

Raptoos

Raptoos
  • Administrator
  • 1850 postów
  • LocationStolica
  • d2jsp rptr
  • Konto D2 *raptoos
  • Battle.Tag: Raptoos#2170
Nom, po dokladniejszym przejrzeniu, musze naprawic swoj blad - 199 ed na magicznym to ledwie polowa... Ale olac :P

xxx ed oznacza jakas trzycyfrowa liczbe enhanced damage lub defense, a d2jsp to najwieksze na swiecie forum o d2, na ktorym takie trade'y wypalaja.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych