Sam bym sie bal wycenic i dal na d2jsp... Sadze, ze na starym ladderze dorwalbym za to jakies mile stadko 32020 :D
Gosu Trade'y
Rozpoczęty przez
Guest_eurynomos_*
, 27 wrz 2005 16:04
Napisano 03 listopad 2005 - 17:43
cicho:) ostatnio siedzilem sobie w grze z qmplem:) chcial sellnac eni ap 15ed 751...
wchodzi pala... wlaczacy (co nieamiem) wygladal na takiego co chyba ma spzretu itp... chce zeby mu eni pokazac:) koleka pokazuje... i co??? jak moj qmpel wysmiany zostal pzrez tego lola to mnie zatkalo... gosc mysal ze to ed dotyczy 751 i ze to nie def... tylko damage^^ i ze ed dotyczy tylko damage^^
az mnie zatkalo:P
wchodzi pala... wlaczacy (co nieamiem) wygladal na takiego co chyba ma spzretu itp... chce zeby mu eni pokazac:) koleka pokazuje... i co??? jak moj qmpel wysmiany zostal pzrez tego lola to mnie zatkalo... gosc mysal ze to ed dotyczy 751 i ze to nie def... tylko damage^^ i ze ed dotyczy tylko damage^^
az mnie zatkalo:P
Guest_eurynomos_*
Napisano 04 listopad 2005 - 23:17
Guest_eurynomos_*
Cytat
e......
mozecie mi powiedziec co to jest 32020
czy chodzi o sc 3/20/20 ??
mozecie mi powiedziec co to jest 32020
czy chodzi o sc 3/20/20 ??
@ szumi tak. chodzi o sc 3/20/20 takie sc's sa podstawowa waluta obok tzw "hr" wymiany na "gosu" tradach
@ raptor powiem ci ze nie az takie duze stadko. ale mimo to kilka hr's poszlo za to. za item ktorego wiekszosc playerow d2 jak i userow tego forum nawet by z ziemi nie podniosla :-)
Napisano 05 listopad 2005 - 12:17
Nom, po dokladniejszym przejrzeniu, musze naprawic swoj blad - 199 ed na magicznym to ledwie polowa... Ale olac :P
xxx ed oznacza jakas trzycyfrowa liczbe enhanced damage lub defense, a d2jsp to najwieksze na swiecie forum o d2, na ktorym takie trade'y wypalaja.
xxx ed oznacza jakas trzycyfrowa liczbe enhanced damage lub defense, a d2jsp to najwieksze na swiecie forum o d2, na ktorym takie trade'y wypalaja.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Do góry